Автомобилен Транспорт

transport
Автомобилен Транспорт

Деспред е една от водещите и най старите спедиторски компании в България предлагаща спедиторски услуги

Екипът ни предлага ефективни решения на нашите клиенти чрез международна спедиция със сухопътен автомобилен транспорт. Благодарение на нашият дългогодишен опит и добре развита партньорска мрежа в цяла Европа, Близък Изток, Каспийски регион, Русия. Предлаганите от нас логистични варианти гарантират, че товарът Ви ще бъде превозен до крайното му местоназначение професионално, бързо и сигурно.

Вътрешен транспорт в България от/за всички краища на страната, за комплектни и групажни товари.

 

Свържете се с нас, за да обсъдим нуждите и спецификата на Вашият бизнес и планирани цели.

Можете да разчитате на професионална среща-консултация с нашия екип по удобно за двете страни време.

За бързо запитване моля натиснете тук

 

Ако желаете да научите повече, изберете:
Сухопътен транспорт на частични (LTL) и комплектни/цели (FTL) товари в Европа, Русия, Украйна, Грузия, Армения, Азербайджан, Турция, Близък Изток

Регулярни групажни транспорти – Италия, Германия, Франция, Испания, Португалия, Великобритания, Швейцария, Белгия, Холандия, Люксембург, Полша, Австрия

Вътрешен транспорт на комплектни/цели , частични и групажни товари на територията на България

Автомобилен транспорт за Близкия изток и Каспийския регион

Автомобилен транспорт

 

Деспред е една от най-старите спедиторски компании в България, благодарение на което разполагаме с добре развита партньорска мрежа за автомобилен транспорт в цяла Европа, Близкия Изток, Русия и Каспийския регион. Можем да осигурим надежден и изгоден автомобилен транспорт за вашите стоки, като поемем цялостната логистика и всички процеси около превозването. Можете да разчитате на нас както за вътрешен, така и за международен автомобилен транспорт на различни товари. Осигуряваме групажен транспорт, както и превоз на частични или комплектни товари, според вашите нужди и цели.

Ето какви видове автомобилен транспорт можем да осигурим за вас и какво още можем да свършим, за да ви гарантираме максимално спокойствие по отношение на пратките ви.

Вижте повече:

Видове превозни средства за автомобилен транспорт

Автомобилен транспорт 1
Автомобилен транспорт – Научете повече!

Видът на товарният автомобил е един от ключовите моменти при избора на автомобилен транспорт. При определяне на подходящо превозно средство трябва да се имат предвид редица характеристики на товара – размер, чувствителност на температура, тегло и др.
• Голяма част от товарите при автомобилен транспорт могат да се превозват с бордови камиони. Те са удобни за товарене и разтоварване, имат голям обем и могат да превозват тежки товари. При този тип камиони товарът е защитен с покривало, което може да го предпази от дъжд. С такъв автомобилен транспорт не могат да се превозват стоки, чувствителни към температури.
• Ако товарът трябва да бъде превозван в по-изолирана среда, ще имате нужда от автомобилен транспорт с камион тип фургон. Стените на товарния отдел тук са твърди и предпазват доста добре от неблагоприятни атмосферни условия, както и от кражби. Този тип камиони осигуряват по-малък риск от кражби, но могат да превозват малко по-малк тонаж от бордовите камиони. Често се използва за превоз на малотрайни стоки, дрехи, битова техника и др.
• За напълно контролирана температура ще имате нужда от автомобилен транспорт с хладилни автомобили. В тях има хладилен агрегат, който поддържа предварително зададени температурни стойности. Някои хладилни камиони разполагат с две отделни, самостоятелни камери, което позволява автомобилен транспорт с групиране на различни видове стоки с различни температурни режими.
• Камионите тип платформи могат да се използват за автомобилен транспорт на други превозни средства.
• За насипни материали подходящ е автомобилен транспорт с камиони тип гондоли. В тях най-често се превозват зърно, въглища и др.
• Цистерните са създадени за автомобилен транспорт на течни товари – химикали, газове, горива, нефтени продукти, но и хранителни продукти като мляко, вино и др.
• Ако трябва да се транспортират контейнери за морски или железопътен транспорт, се използва автомобилен транспорт с контейнеровози. С тях прехвърлянето и пренасянето на товари до съответната гара или пристанище става лесно и бързо, без да се налага деконтейнеризация.

Автомобилен транспорт – предимства

Автомобилен транспорт 2
Автомобилен транспорт 1 – Научете повече!

Едно от основните предимства при използването на автомобилен транспорт е, че може да се осигури доставка от врата до врата. Всички други видове транспорт на карго имат нужда от специално изградена инфраструктура – пристанища, летища или гари. При автомобилен транспорт използвате пътната мрежа, която достига буквално до всяко населено място в света и не се налага претоварване или междинно складиране на товарите. Това прави използването на автомобилен транспорт идеален вариант за превоз на нетрайни стоки.
Ако имате нужда от гъвкавост в графиците, най-добрият избор отново е автомобилен транспорт. Тук няма предварително фиксирани графици и маршрути, камионите могат да потеглят по ваша заявка, дори през нощта. Освен това можете да избирате маршрута от гледна точка не само на дължината, но и на удобството му, за да получите по-добра себестойност на превоза.
Друго предимство на сухопътния автомобилен транспорт е лесното проследяване на текущото местоположение на пратката – всички съвременни товарни автомобили са снабдени с GPS устройства, които позволяват да се следи къде се намира камионът и дали е бил възпрепятстван от задръствания, бури, затваряне на пътища или други препятствия по маршрута си.
Използването на автомобилен транспорт може също да се окаже най-евтиният вариант, когато става дума за по-малки по обем и тегло пратки и за сравнително къси разстояния. За да проверите това, свържете се с нашите консултанти, които ще ви помогнат да изберете най-изгодния начин да транспортирате пратките си.
Използването на автомобилен транспорт няма да ви гарантира най-бързата доставка – въздушният транспорт винаги ще е по-бърз. Но като се има предвид, че не се налага претоварване на пратките, а услугата може да се изпълни от врата до врата, за по-кратки разстояния може да се окаже, че използването на автомобилен транспорт ще даде максимална скорост на доставката.

Вътрешен автомобилен транспорт

В Деспред можем да организираме надежден и сигурен вътрешен автомобилен транспорт на стоки на територията на цяла България.

Международен автомобилен транспорт

Като спедиторска фирма с дълъг опит зад гърба си, имаме стабилна и добре изградена мрежа, която позволява международен автомобилен транспорт в рамките на Европа, Русия, Каспийския регион и Близкия Изток.

Групажен автомобилен транспорт

Автомобилен транспорт 3
Автомобилен транспорт 2 – Научете повече!

Можем да осигурим групажен автомобилен транспорт, който ще ви позволи да изпращате сравнително малки пратки, съчетани с пратки на други податели. Така ще получите по-ниска цена за превоза.
Всяка седмица осигуряваме редовен групажен автомобилен транспорт по график от/до Италия, Германия, Испания, Франция, Португалия, Белгия, Холандия, Люксембург, Гърция, Латвия, Литва, Естония, Русия, Швейцария и други държави. За повече информация за възможностите за включване в групажен транспорт можете да се свържете с нашите консултанти.

Автомобилен транспорт на комплектни и частични товари

Разполагаме със собствена база, която позволява да извозваме комплектни и частични товари в общ автомобилен транспорт от и до всяка точка на Европа, Русия, Грузия, Армения, Украйна, Турция, Близкия Изток, Украйна, Азербейджан.

Видове автомобилен транспорт според вида на стоките

В Деспред можем да осигурим автомобилен транспорт на всички видове стоки:
• Общи товари – палетизирани или насипни, в кашони, машини и товари с нестандартни размери.
• Стоки с контролирана температура – храни, медицински и фармацевтични стоки и др.
• Извънгабаритни товари
• Опасни товари
• Отпадъци
• Животни

Автомобилен транспорт – пълни услуги

Автомобилен транспорт 5
Автомобилен транспорт 4 – Научете повече!

Осигуряваме всички услуги, съпътстващи използването на автомобилен транспорт: преопаковане, етикиране, палетизиране, фолиране, складиране, консолидиране, дистрибуция, митническо представителство, карго застраховки, транзитни превози и др.
Можем да предложим и подходящи комбинации от различни видове транспорт, в който използването на автомобилен транспорт да се съчетае с други превозни средства за минимизиране на разходите или оптимизиране на скоростта на доставката.
Ако искате да проверите дали и как използването на автомобилен транспорт може да помогне на бизнеса ви да се разшири и просперира, свържете се с нас, за да уговорим лична консултация по въпросите, които ви интересуват.

  • Автомобилен транспорт 5
    Автомобилен транспорт 5 - Разгледайте при нас!
5/5 - (4 votes)